Vede-verkkokauppa tauolla 13.12.2019 alkaen


12.12.2019 on viimeinen päivä, kun verkkokaupasta voi tilata tuotteita. Verkkokauppa ei katoa mihinkään ja asiakaspalveluun saa jatkossakin normaalisti yhteyden, mutta uusia tilauksia ei toistaiseksi voi tehdä. Ostoskoriin voi lisätä julisteita, mutta kassa on poissa käytöstä. Vede palannee toimintaan vuoden 2020 loppupuolella.

Tilaa tästä uutiskirjeemme, jotta saat tiedon heti, kun Vede on taas auki!

Kaikki tilaukset lähetetään niin, että ne ehtivät perille jouluksi. Joskus paketeille kuitenkin sattuu ja tapahtuu niiden matkatessa asiakkaalle, ja olemmekin edelleen aktiivisesti selvittämässä kadonneiden pakettien arvoituksia. Vaikka verkkokauppa on kiinni, niin huolehdimme jokaisesta tilauksesta loppuun asti :)

Veden yrittäjä Noora ja verkkokaupan joulupuuhat

Veden kulisseissa puuhailee yksinyrittäjä Noora, jolla on tällä hetkellä pieni tyttö 1v 7kk ja toinen lapsi tulossa alkuvuodesta 2020. Vede jää siis tauolle äitiysloman ajaksi, ja toimintaa jatketaan sitten, kun vauva-arki sen mahdollistaa.

Ehdottomasti suosituin Veden tuote on ollut kuvallinen syntymäjuliste, ja laajennamme vauvatuotteiden puolta enemmän kuin mielellämme. Äippäloman aikana onkin ihanaa inspiroitua uudestaan vauvantuoksuisista jutuista – joiden pitää tietysti sointua neutraaliin kotiin ja mustavalkoiseen sisustukseen.

Kiitos hurjan paljon teille kaikille kuluneesta vuodesta, joka oli Veden ensimmäinen, mutta ei varmastikaan viimeinen. Vedeen saa jatkossakin yhteyden sähköpostitse (info@vede.fi), nettisivujen lomakkeella tai sosiaalisten medioiden kautta: Instagram, Facebook, Twitter. Let's stay in touch! 🖤


Olisi ihanaa kuulla sinusta, jätä kommentti!


Edessä on vielä yksi välietappi: kommentit luetaan läpi ennen julkaisua.